Erbjudanden

 

Här nedan hittar du de produkter och tjänster som vi på Malva Gård erbjuder till försäljning, och var du kan hitta dem.

Gårdsbutik

Gårdsbutiken håller öppet lördagar och söndagar 13-16

Öppettider: Lördagen 23 maj-Söndag 1 november 13-16

Skyltar vid Sirkövägen (Karatorp)

Du betalar kontant, med Swish eller kontokort

Skylt Gårdsbutik

Marknader

Under fliken ’På gång’ kan du se vilka marknader som vi planerar att vara med på under 2020. Marknader erbjuder en möjlighet för oss att möta dig som kund. Vi har som regel provsmakning på äppelmust och marmelader.

Marknad i Småland

Marknad i Småland

Rekoring Växjö

Vi deltar av och till i Rekoring Växjö, som administreras via Facebook. Är du inte medlem i gruppen så har du tillfälle att bli det, och ta del av ett fint utbud av närproducerade varor, direkt från tillverkarna.

Event

Under 2020 utvecklar vi några nya event hemma hos oss. Sedan tidigare har vi anordnat Stora äppeldagen i början av oktober varje år. Vi kommer i år att ha Öppen gård under helgerna Kristi Himmelsfärd och Allhelgona. Då har vi gårdsbutiken öppen och du kan träffa oss. Här hittar du mer information: 

Återförsäljare

Genom åren har vi utvecklat våra relationer med ett antal företag som säljer våra produkter. Under 2020 kommer vi att berätta var du kan köpa våra produkter, allt eftersom det blir klart med återförsäljare. Framförallt blir detta aktuellt om vi får en bättre skörd under 2020, än som läget var 2019. Tyvärr var vi då tvungna att tacka nej till många av dem som tidigare handlat av oss.

Stugor

På grund av Corona-Epidemin har vi stugor för uthyrning/bokning nu i sommar. Vi hyr ut två stugor, med plats för fyra personer i vardera. Framförallt tillgängliga vår- och höst. I priset ingår tillgång till båt. Till respektive stuga kan du boka ytterligare två sängplatser, som då kostar 1000 kr/vecka, respektive 500 kr/helg. Stugorna är fullt utrustade.

Lilla Huset: 45 m2: 4500 kr/vecka och 1800 kr/helg (två nätter)

Hennings: 65 m2: 5000kr/vecka och 2000 kr/helg (två nätter)

Kostnader för sänglinne, handdukar, städning och båtmotor tillkommer om så efterfrågas.

070-7645863

Lilla gårdshuset Lilla gårdshusetHennings hus Hennings hus

Båtuthyrning

Vi har några platsbåtar med motor som går att boka. Båt med motor kostar 250 kr/dag. Kostnad för drivmedel tillkommer. Vi har även elmotorer till båtarna.

Båtmotor Fyrtakt 5 hp

Cyklar att hyra

Vi har några vanliga cyklar och några elcyklar som vi hyr ut till dig som bokar stuga.

Badtunna

Som hyresgäst i våra stugor kan du hyra vår badtunna, som finns uppställd vid sjön. Vi ombesörjer fyllning och tömning, samt eldning innan användning. Paketet kostar 500 kr för en kväll.

Badtunna Badtunna vid sjön

Ladda din elbil

Som service till dig som gästar oss, finns möjlighet att ladda sin elbil. Vi har en 16A- laddare där du kan ladda bilen dagtid. Elbil Ladda elbilen hos oss